Family office

Wij zijn een multi Family Office. Dit wil zeggen dat we werken voor verschillende families en dit in samenspraak met de huidige adviseurs (notaris, advocaat, accountant,...). Waar nodig schakelen wij onze eigen experten in. Dat kan intern of ook extern uit ons zeer groot netwerk van TOP specialisten in hun vakdomein.

Zie ons zeker niet als een klassiek family office. De verschillende statuten waarover we beschikken zorgen ervoor dat er heel specifieke kennis aanwezig is. Hierdoor kunnen we ook heel mooie en exclusieve producten integreren in onze oplossingen. Zo vermijden we dat oplossingen op maat worden worden ingevuld met standaardproducten. Dit zorgt ervoor dat de kostprijs van producten veel lager is en verhoogt het rendement.

Onze vergoedingen zijn zeer transparant. Omdat iedereen zijn situatie uniek is, kan u kiezen uit 3 modellen om met ons samen te werken.


Family Office 

Start

We brengen uw globaal vermogen in kaart in een zeer handig vermogensdashboard. Uw beleggingen, uw onroerende goederen, uw bedrijf,...

Hiervoor betaal je een forfaitair bedrag.

Family Office Advice

Vermogensdashboard aangevuld met het uitwerken van een concrete case. Bijvoorbeeld optimalisatie van uw succesieplanning.

Hiervoor betaal je een forfaitair bedrag aangevuld met een uurloon voor de case.

Family Office

 Full

We coördineren constant uw totale vermogen en geven pro actief advies over uw familievermogen en bedrijfsvermogen. We gaan in contact met uw adviseurs, beheren uw vastgoed en zijn het aanspreekpunt van uw huurders, ....

Hiervoor betaal je een percentage op je vermogen. Het vermogensdashboard is inbegrepen. 

Het is in ons EN uw belang dat uw vermogen beschermd, correct wordt overgedragen en veilig aangroeit.